Nieuws

Start bouw appartementen Van Meurshof in Heerde

Dinsdag 18 juni was de start van de bouw van de nieuwe woningen aan het Van Meurspark in Heerde. Dit is het eerste project dat onderdeel uitmaakt van het grotere centrumplan. De gemeente Heerde is samen met partners Triada en Van Wijnen trots dat ze sociale woningbouw realiseren op een A-locatie in Heerde.

Heerde

Leeshulp app live op onze website!

Feest! Vandaag zijn we live gegaan met 'Leeshulp' van Tolkie. 'Leeshulp' is een app die woorden uit kan leggen. Klik een woord aan en je krijgt de uitleg te zien. Je kunt de uitleg ook vertalen of laten voorlezen. Ideaal toch? Op de pagina’s met dit plaatje   kun je gebruik maken van de app.  

Berichten Socials Vakantie Lieke (20)

Huurverhoging 2024

Ieder jaar passen wij per 1 juli de huurprijzen aan. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid. Huurders ontvangen voor 1 mei een brief met de nieuwe huurprijs.

Berichten Socials Vakantie Lieke (3)

Een groen speelplein aan de Wetstraat in Vaassen

Aan De Wetstraat in Vaassen was het afgelopen zaterdag een gezellige boel. Onder het genot van poffertjes, snoep en limonade en een gezellig achtergrondmuziekje met alle buren vierden we dat we nu écht kunnen beginnen met de aanleg van een groene speelweide.

Wetstraat1

Nieuwbouw

Het tekort aan passende woningen in Nederland blijft groeien. Daarom bouwen wij de komende jaren in de gemeenten Epe, Heerde en Hattem nieuwe woningen.

Nieuwbouw Planning

GESLOTEN: Vacature medewerker financiën (32 tot 36 uur)

Na jouw diploma-uitreiking heb jij al relevante werkervaring opgedaan en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je hebt ambitie en het in je om te groeien naar een echte financieel professional. En jij wilt dat de komende jaren binnen een maatschappelijke organisatie waarmaken. Om dat doel na te streven bieden wij jou kansen, opleidingen en vrijheid. 

Microsoftteams Image (5)